Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

LoadRunner Practitioners Forum topics

older | 1 | .... | 177 | 178 | (Page 179) | 180 | 181 | .... | 199 | newer

    0 0
  • 01/27/17--14:00: HP LoadRunner question
  • Team

    I am running a LoadRuner analysis and at the summary page (HTML report) after the analysis is finished, the "Maximum" and "90 Percent" columuns for several transactions, have the same value. 

    Please see attached picture for reference.

    data.png

    Could anybudy tell me how that is possible?

     

    Rergards

     


    0 0

    hi,

    im trying to do some actions on coordinate on map in my product,

    actions like clicking on location/ coordinate on map or drag my correct location to another location in the map, also trying to draw a line on the map by clicking on two points or drag my mouse from one location to another.

    i've also tryied useing mouse up and mouse down options.

    those options not working, 

    what can i do to solve those issues?

     

    tnx betzalel

     


    0 0

    My Application is a Java Applet Application,which is accessed via URL and later it downloads the Applet and I need to enter user id/pwd and login to the Java Applet.But events are not getting captured in the java Applet Application.

    protocol used:Web http/html and windowsocket(LR 12.53).Any solution for this issue?


    0 0

    Hi All,


    When we execute a performance test for 25 or 50 vusers from controller. We are facing the below errors.
    These errors are thrown by HP Loadrunner 12.53 between 5th to 10th minute of the test execution.
    1) NTLM Windows Authentication is required
    2) Proxy Authentication is required
    3) HTTP 407 errors are thrown
    After these errors, All the 25 or 50 vusers running will fail with the above error message.
    Request the HP Team to reach me soon to solve this issue

    We tried various options nothing worked. Please help us resolve this issue soon.

    Regards,
    Muthukumaran K

    Email: Personal Info Erased
    Mob: Personal Info Erased


    0 0

    hi,

    i have web script in javaScript which having complecated Json responses to correlate

    does loadrunner support reqular expression in web.regSaveParamJson?

    in the following example wrong value is returned from the json request - looks like a bug

    same json query was tested sucssfully using http://jsonpath.herokuapp.com/

    web.regSaveParamJson(
            {
                 paramName : 'ProductId_OverTheTop', 
                 queryString : '$..steps[?(@.name =~ /.*Receivers and OTT/i)].displayableItems[?(@.name =~ /.*over the top/i)].productID', 
                 scope : 'Body'
             }
        );

     

    Thanks,


    0 0

    started to get the following error from a Truclient Firefox script on a Windows 7 BPM running 9.26. the script was working on the BPM, then stopped. the script was developed with vugen 12.02. any suggestions?

    t=00000170ms: Error -205177: In CVuser::RaiseClientBrowserProcess, Failed to create browser process!! Error Code = 2    [MsgId: MERR-205177] [MsgId: MERR-205177]
    Vuser Terminated.


    0 0

    Hi, 

    I am using Tru Client Firefox protocol and I am running the load test with one script that has 100 users. The test is supposed to run for 1 hour. It works fine for about 20 Vusers but as soon as they start increasing, the load generator( my local windows 2008 edition)hangs up and controller throws bunch of error about not being able to recognize the objects, since it opens a browser session for each Vuser. I added another load generator(windows 2008 server), but it hangs up too as soon as the Vuser increases. It defeats the purpose of load testing when the load generator itself is jammed. Is there a way to control this in a better way beside adding load generators? Am I doing something wrong? Please help. 


    0 0

    Hello Experts,

    Recently we have upgraded most of our project applications and now webpages uses AngularJs. We would like to do performance testing of these applications.

    However, my team has no experience on scripting of Angularjs web pages.

    I need your inputs @Which Protocol is suggestable, approach and any best practices.

    We are using loadrunner 12.02.

     

    Appreciate your support ...!

    Thanks,

    Siva

     


    0 0

    Hi,

    I am working on a scenario where i need to delete record from listbox using trueclient portocol in vugen, while recording, the scirpt captures the entire text of the record to be deleted form listbox. how can i select a new recrod during reply, I am working on true client for first time, pls can anyone help me with it.


    0 0

    Hi,

    I just updated my community edition from 12.02 to 12.53 also updated windows os from Win7 to Win10. Now when I start recording a scenario it does not invoke firefox browser.

    Please advice.


    Thanks,
    Mubbashir.


    0 0

    Hello everybody.
    I have a problem executing a script:

    Action.c(391): Error -26612: HTTP Status-Code=500 (Server Error) for "https://referencialdigital.carrefour.es/webui/webui/frameworkservice"   [MsgId: MERR-26612]

    The version of Vugen 12.02

    The error is always generated in the same step.
    Can someone please help me?

    Best regards.


    0 0

    Hello,

    The primary issue I am facing is that my LoadRunner scripts using multiple protocols (Citrix, Web 2.0 and Web/HTML for Hyperion) fail with “Abnormal termination, caused by mdrv process termination error” indicating that disk resources on the host are running out leading to abnormal failure. The same LR host is being used as Controller and Generator. The test sometimes run fine for 2 users and at times even fails for them and certainly unable to exceed 2 vusers.

    I would like to understand the recommended configuration for a LR host(being used as Controller and Generator) to support Citrix and Web protocols. My target is to test with maximum of 90 virtual users.

    Any pointers or recommendations will be helpful.

    Thanks

     


    0 0

    I have tried alot of different things but I still am getting an internal server error on the Web Tours demo.  I have tried:

    I added 1080 as well as 8080 to the firewall exceptions.

    On another test I shut off the firewall.

    I couldn't get the StartServer.bat to run as admin but it won't stay running.  So I opened a cmd prompt as admin and ran the batch proc in that cmd window..  

    I edited httpd.conf to change from 1080 to 8080.  I changed the 127.0.0.,1 to my machine's name.  

     

     

     

    Nothing seems to work.  

     Last few lines from the error log:

    [Wed Feb 01 18:29:17 2017] [notice] Apache/2.2.21 (Win32) configured -- resuming normal operations
    [Wed Feb 01 18:29:17 2017] [notice] Server built: Sep 9 2011 10:26:10
    [Wed Feb 01 18:29:17 2017] [notice] Parent: Created child process 11884
    [Wed Feb 01 18:29:17 2017] [notice] Child 11884: Child process is running
    [Wed Feb 01 18:29:17 2017] [notice] Child 11884: Acquired the start mutex.
    [Wed Feb 01 18:29:17 2017] [notice] Child 11884: Starting 64 worker threads.
    [Wed Feb 01 18:29:17 2017] [notice] Child 11884: Starting thread to listen on port 1080.
    [Wed Feb 01 18:29:32 2017] [error] [client 192.168.1.3] Premature end of script headers: welcome.pl, referer: http://alb-512342l:1080/WebTours/index.htm
    [Wed Feb 01 18:29:32 2017] [error] [client 192.168.1.3] Can't locate CGI.pm in (@INC contains: /etc/perl/lib /etc/perl/lib /etc/perl/lib/site_perl /reskit/etc/perl/lib/amd64 .) at C:/Program Files (x86)/HP/LoadRunner/WebTours/cgi-bin/welcome.pl line 14.\r, referer: http://alb-512342l:1080/WebTours/index.htm
    [Wed Feb 01 18:29:32 2017] [error] [client 192.168.1.3] BEGIN failed--compilation aborted at C:/Program Files (x86)/HP/LoadRunner/WebTours/cgi-bin/welcome.pl line 14.\r, referer: http://alb-512342l:1080/WebTours/index.htm
    [Wed Feb 01 18:29:34 2017] [error] [client 192.168.1.3] Premature end of script headers: welcome.pl, referer: http://alb-512342l:1080/WebTours/index.htm
    [Wed Feb 01 18:29:34 2017] [error] [client 192.168.1.3] Can't locate CGI.pm in (@INC contains: /etc/perl/lib /etc/perl/lib /etc/perl/lib/site_perl /reskit/etc/perl/lib/amd64 .) at C:/Program Files (x86)/HP/LoadRunner/WebTours/cgi-bin/welcome.pl line 14.\r, referer: http://alb-512342l:1080/WebTours/index.htm
    [Wed Feb 01 18:29:34 2017] [error] [client 192.168.1.3] BEGIN failed--compilation aborted at C:/Program Files (x86)/HP/LoadRunner/WebTours/cgi-bin/welcome.pl line 14.\r, referer: http://alb-512342l:1080/WebTours/index.htm
    [Wed Feb 01 18:30:13 2017] [error] [client 127.0.0.1] Premature end of script headers: welcome.pl, referer: http://127.0.0.1:1080/WebTours/index.htm
    [Wed Feb 01 18:30:13 2017] [error] [client 127.0.0.1] Can't locate CGI.pm in (@INC contains: /etc/perl/lib /etc/perl/lib /etc/perl/lib/site_perl /reskit/etc/perl/lib/amd64 .) at C:/Program Files (x86)/HP/LoadRunner/WebTours/cgi-bin/welcome.pl line 14.\r, referer: http://127.0.0.1:1080/WebTours/index.htm
    [Wed Feb 01 18:30:13 2017] [error] [client 127.0.0.1] BEGIN failed--compilation aborted at C:/Program Files (x86)/HP/LoadRunner/WebTours/cgi-bin/welcome.pl line 14.\r, referer: http://127.0.0.1:1080/WebTours/index.htm
    [Wed Feb 01 18:33:43 2017] [error] [client 192.168.1.3] Premature end of script headers: welcome.pl, referer: http://alb-512342l:1080/WebTours/index.htm
    [Wed Feb 01 18:33:43 2017] [error] [client 192.168.1.3] Can't locate CGI.pm in (@INC contains: /etc/perl/lib /etc/perl/lib /etc/perl/lib/site_perl /reskit/etc/perl/lib/amd64 .) at C:/Program Files (x86)/HP/LoadRunner/WebTours/cgi-bin/welcome.pl line 14.\r, referer: http://alb-512342l:1080/WebTours/index.htm
    [Wed Feb 01 18:33:43 2017] [error] [client 192.168.1.3] BEGIN failed--compilation aborted at C:/Program Files (x86)/HP/LoadRunner/WebTours/cgi-bin/welcome.pl line 14.\r, referer: http://alb-512342l:1080/WebTours/index.htm
    [Wed Feb 01 18:34:03 2017] [error] [client 127.0.0.1] Premature end of script headers: welcome.pl, referer: http://localhost:1080/WebTours/index.htm
    [Wed Feb 01 18:34:03 2017] [error] [client 127.0.0.1] Can't locate CGI.pm in (@INC contains: /etc/perl/lib /etc/perl/lib /etc/perl/lib/site_perl /reskit/etc/perl/lib/amd64 .) at C:/Program Files (x86)/HP/LoadRunner/WebTours/cgi-bin/welcome.pl line 14.\r, referer: http://localhost:1080/WebTours/index.htm
    [Wed Feb 01 18:34:03 2017] [error] [client 127.0.0.1] BEGIN failed--compilation aborted at C:/Program Files (x86)/HP/LoadRunner/WebTours/cgi-bin/welcome.pl line 14.\r, referer: http://localhost:1080/WebTours/index.htm
    [Wed Feb 01 18:34:03 2017] [error] [client 127.0.0.1] File does not exist: C:/Program Files (x86)/HP/LoadRunner/WebTours/htdocs/favicon.ico, referer: http://localhost:1080/WebTours/index.htm

     


    0 0

    Experts,

     

    I am testing Java thick client appliation which is build on Java 1.7_80 version. When I tried to build a load runner script with LR 11, it crashed as LR 11 has built in Java 1.6. Hence, I tried with LR 12.02 which has Java 1.7, I am able to build and run the script.

    We have LR 12.53 license and 12.53 has built in Java 1.8. Will I be able to execute my tests with 12.53? When I tried from Vugen, the application crashes while loading. Is this a java incompatability issue?

    Please suggest, if an application that is built on Java 1.7 can be test with LR 12.53 or not.

     

    thanks

    Balaji


    0 0

    Hi Everyone

    I have a table with n number of rows (and first columm is a link to form i need to open)  and I need to select row depending on the status of the form.

    How can I do that in tru client script


    0 0

    Hi I'm on 12.50 version.

    Using descriptors for identification but it cant find objects. 

    1)  Tested TC.getParam("param") and it does work everywhere else. 

    2) Manually specifying pram in clear text works.

    My conclusion that Descriptor editor does not evaluate string from TC.getParam("param").

    Tried both JS and Plain editors. 

    Please assist. 

    Thanks

    Jason


    0 0

    Hi,

     

    Newbie to Loadrunner. Trying to generate a simple script and make it run for 3 users is failing. :(

    Issue 1:

        lr_save_string("\"RegistrationId\":2,\"DefectTypeId\":1,\"BaseId\":1,\"ATAId\":275,\"Description\":\"Defect3\",\"TaskText\":\"Defect3\",\"DefectStatusId\":1" , "Body" );
        

        web_custom_request("SaveDefect", 
            "URL=http://localhost/Envision.Web/Components/Defect/SaveDefect", 
            "Method=POST", 
            "Resource=0", 
            "RecContentType=application/json", 
            "Referer=http://localhost/Envision.Web/Home/Index", 
            "Snapshot=t73.inf", 
            "Mode=HTTP", 
            "EncType=application/json", 
            "Body={Body}", 
            LAST);

    when exectuted this is trowing this error

    Error 658 Action.c(658): Error -26612: HTTP Status-Code=500 (Internal Server Error) for "http://localhost/Envision.Web/Components/Defect/SaveDefect"   [MsgId: MERR-26612] Action.c C:\Users\Rafiq.Mohammed\Documents\VuGen\Scripts\Defects Defects

    Issue 2

    Earlier in Body it tried include Parameter Description by creating a parameter called Desc and adding two values to it and in the Body tag replace "Defect3\" with {Desc} and changing the run iteration to 2 and ran still I got the same -26612: HTTP Status-Code=500 error

    "\"RegistrationId\":2,\"DefectTypeId\":1,\"BaseId\":1,\"ATAId\":275,\"Description\":\"Defect3\",\"TaskText\":\"Defect3\",\"DefectStatusId\":1"

    This is my first script so in big confusion

    Thanks.

     


    0 0

    There is a desktop Java application, I need to check whether it is suitable for LoadRunner load.

    Launched Protocol Advisor, through it launched the application, the result will be multiple protocols (ProtocolAdvisor.png):
    Why Web protocols are available - it is clear when starting the application checks the version of libraries to the server. Therefore, the application itself must be written through Java Record Play.

    I created a script Java Record Play, tried a few options, run through the Batch \ Executable and through Java Application indicating the Main Class, but none of any other case, VuGen does not see what I do in the application (Event number does not change). For example look at Screenshots (EventsBeforeLogin.png and EventsAfterLogin.png).

    Ps sorry for my bad english :(

    Any ideas?

     


    0 0

    Have you seen the new ADM Help movie? Check it out, and discover how you can use ADM Help Center to get the most out of LoadRunner and all your ADM products!

    ADMazing Help Movie


    0 0

    Has anyone experienced the issue with loadrunner v12.53 when trying to replay script using F10?

    Every time I use F10 it wont run step by step, but vugen runs the complete script.

    I am using WIndows 7 - 64bit enterprise windows version.

     


older | 1 | .... | 177 | 178 | (Page 179) | 180 | 181 | .... | 199 | newer