Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

LoadRunner Practitioners Forum topics

older | 1 | .... | 83 | 84 | (Page 85) | 86 | 87 | .... | 199 | newer

    0 0

    Hi,

     

    I am facing an issue, the details are below.

     

    When I search clients on normal IE browser (version 10.0.9), the search functionality works fine, but when I run my True Clinet IE script, the TC browser is not able to search the clients at all. (LR version 12.02).

     

    Search functionality : There a serarch box in my AUT, where I can search clients and I can proceed for further actions.

     

     


    0 0

    I created a performance scenario with 5 scripts. 

    All of those run without issues in VUGen. 

    However, recently we are unable to execute the scenario in Performance Center. 

     

    It fails while initializing the script at downloading the scripts step .....

    While the QC log says the below message which doesnt give us any clue...

     

    *****************

    attribute OWNER_ID is missing from the request {
    IDS:\000000f3\[Filter]{
    TABLENAME:\00000013\PC_LOADTEST_DEMANDS,
    COLUMNNAME:LTD_TS_TEST_ID,
    LOGICALFILTER:60832,
    VISUALFILTER:60832,
    NO_CASE:
    }{
    TABLENAME:\00000013\PC_LOADTEST_DEMANDS,
    COLUMNNAME:LTD_ID,
    SORTORDER:1,
    SORTDIRECTION:0,
    NO_CASE:
    },
    INCLUDE_RELATED_DATA:Y,
    HAS_LINKAGE:Y,
    FIELDS:\0000006f\LTD_ALLOC_TYPE,LTD_LG_CONTEXT,LTD_VER_STAMP,LTD_LG_FILTERSTRING,LTD_PURPOSE,LTD_ID,LTD_LG_AMOUNT,LTD_TS_TEST_ID
    }

     

    See the attached error snap shot.

     

    Any clue?


    0 0

    I have written using System.Data.SqlClient; at  the beginning of script .

    but on compiling I get this error" The type or namespace name 'Data' does not exist in the namespace 'System' (are you missing an assembly reference?)".

    How to resolve this.

    Please Help..

    I m stuck for the past 2 days. I want to do POT


    0 0

    We are using LR 12.02 and when try to coneect to LGs from Controller, getting error as below

     

    Error:Two Way Communication Error: Connector failed to create secure connection. Ensure that the security keys are defined and that they match.

     

    Error: Client (-connection_id=)(-server_type=8)(-server_ip_name=xxx.xx.xxx.xxx)(-server_port=54345)(-server_fd_primary=2)(-user_extra_data=IP)(-use_default_configuration_path) is not responding. [MsgId: MERR-29992]


    0 0

    Hello Everyone,

     

    LoadRunner  is hosting an Online Expert Day TODAY ! May 26-27th.

     

     

    If you are a customer with a support contract, then we would like to invite you to join us LoadRunner Support Customer Forum   today when  product Experts will be online for 24 hours to answer any questions regarding:

     

    Any topic

     

    Event start time: May 26th at 01:00 AM Pacific Daylight Time / 04:00 AM Eastern Daylight Time / 08:00 AM Greenwich Mean Time

    Event end time: May 27th at 01:00 AM Pacific Daylight Time / 04:00 AM Eastern Daylight Time / 08: 00 AM Greenwich Mean Time.

     

    What is an Online Expert Day? 

    Online Expert Day is an event when HP product, R&D, and Support team members and other employees join our online forums to answer your toughest technical questions.  Online Expert Days give you a chance to talk directly with the HP Experts!

     

    How does the Online Expert Day event work? 

     

    HP Experts will be online for 24 hours in the forum and will do their best to answer your questions. They may need to get some more information from you so please check the box "email me when someone replies".  An online conversation will be born!

     

    To participate, you do need access to the LoadRunner Support Customer Forum if you don’t have access, please add your Support Agreement ID (SAID) to your HP Passport profile and log in again.

     

    If you have a valid support contract and are still experiencing issues, please send an email to swcommunity@hp.com.

     

    For more information on our Support Customer Forums and how to add your Support Agreement ID (SAID) to your HP Passport profile, please click here.

     

    For upcoming Online Expert Days, please bookmark the HP Software Online Support Services - Forum events page.

     

    If you have questions regarding the Online Expert Day event, please reply to this message.

     

    We look forward to your attendance and your questions!

     

    Regards,

    HP Support

    0 0

    I am Recording application from Mobile device using LR 12.02 on Mobile HTML protocol with Proxy mode. As LoadRunner acts as man-in-middle attack so i need to install (Putting in the trusted credentilas list) the certificate that LR uses (proxyroot.cer) on my mobile device. After downloading proxyroot.cer certificate it is not able to install on Mobile device, showing "No certificate to install" error (PFA for screenshot). This error persists while using LR 12.02, but while doing the same with LR12.01 and LR 11.52 certificate is installed successfully.

    To my undersatnding proxyroot.cer certficate created by LR 12.02 is an invalid, not sure!!. Please help me on this.

    I have attached both "proxyroot.cer" certfificate file generated on LR 12.02 and LR 12.01 on this post.


    0 0

    Protocol: Web html/http

     

    Kindly help with below queries

    1) How to display value of correlated parameter and used for exception handling.

    2) Function to validate correlated value for exception handling. ( for e.g if correlated value >0 ;

    lr_out_message("Failed");

    else

    lr_out_message("Passed");

    3) How to save correlated value in a tet file.

    4) How to add subtransaction in web protocol for multiple services.

     

     


    0 0

    How to connect Desktop machine (Load Generator) to the Virtual machine ( Laod Controller)?


    0 0

    apps_performance_center.jpg

     

    Join a team of experts from HP Software to discuss Performance and Lifecycle Virtualization products: LoadRunner, Performance Center, StormRunner, Network Virtualization and Service Virtualization at the Vivit booth at HP Discover 2015 Las Vegas on June 2.

     

    Register today!  http://www.vivit-worldwide.org/events/event_details.asp?id=643181&group=


    0 0

    While installing HP_LoadRunner_12.02_Community_Edition_T7177-15059, I am getting

    "Failed to open registry key, SOFTWARE\POLICIES\MICROSOFT\WINDOWS\INSTALLER"

    error. Tried by running as administrator also. Kindly help me by resolving this.

     

    1. Downloaded 896MB HP_LoadRunner_12.02_Community_Edition_T7177-15059 file from HP site

    2. Started running the exe file in the Windows Server 2012 R2 Standard(64bit) machine

    3. File extraction happened properly

    4. After the extraction getting the error window "HP Setup Wrapper" with the error message "Failed to open registry key, SOFTWARE\POLICIES\MICROSOFT\WINDOWS\INSTALLER"

     

    Attached snapshot file.

     

    Please help asap.

     

     

     

     


    0 0

    Hi,

     

    I am using LR 11.52 ,  WEB - HTML/HTTP protocol - Chrome Browser

    recently i found an issue as given below

     

     

     

    i recorded the script and when replayed it was saying as HTTP Status-Code=400 (Bad Request) for "http://

     

    i checked the error line the Request URL: recorded script has been saved in "http:// , but when i checked in chrome developers tool for the particular url  request , it  does not starts with HTTP request instead it starts with ws://

     

    How to fix this issue , please help me.


    0 0

    Hi,

     

    I didn't find similar discussion on that forum.

    I created Firefox TruClient script which works perfect in all 3 possible variations:

    (VUgen, VUgen with Firefox and Controller)

    But, when I check the Enable Profiling checkbox script stacked on Login transactions.

    AUT is web application used GWT protocol.

    Anybody has an idea why it happened?

     

    Thank you

    Yuri


    0 0
  • 05/26/15--06:10: File Upload Issue
  • Hi Team, We have a application in which we need to upload a ".xlsx" file. It is working acc to flow  manually. When we are trying to automate it using load runner tool. script is getting fail with "File format should be in .xlsx format". Though file has been added to script is in .xlsx format itself. 

    can you provide any support to resolve this issue.

     

    Thanks in advance 


    0 0

    Hi there.

     

    I'm having some troubles with a MS-SQL protocol recording in Vugen 11.0.

     

    I'm recording a 32bit application named "cobis" and when i past it throught protocol advisor, MS-SQL is selected, the data base is sysbase, so i try to record the application and the events come out, but the fact is when i execute the replay button to check it. This error comes out:

     

    Virtual User Script started at : 2014-12-23 17:08:31
    Starting action vuser_init.
    Ending action vuser_init.
    Running Vuser...
    Starting iteration 1.
    Starting action Action.
    Action.c(5): lrd_open_connection: User="8497889b150", Server="OFTEST3B1"
    Action.c(music): lrd_close_connection: User="8497889b150", Server="OFTEST3B1"
    Action.c(10): lrd_open_connection: User="jayalapi", Server="OFTEST3B1"
    Action.c(16): lrd_stmt: 5
    "b
    Action.c(25): lrd_fetch: 0 row(s) fetched (no more data)
    Action.c(36): lrd_stmt: 5
    "b
    Action.c(44): Error: DB-Library error msg (Number=10007, Severity=5, Function=dbresults):
    Action.c(44): Error:     General SQL Server error: Check messages from the SQL Server.
    Action.c(44): lrd_result_set: ERROR, return-code=LRDE2009
    Abort was called from an action.
    Ending Vuser...
    Starting action vuser_end.
    Ending action vuser_end.
    Vuser Terminated.

     

    I've Already created a ODBC connection to the database from the machine where vugen is installed and tested with succedd

     

    Note: The databse is SYBASE. and the Version is 15.7.

    The code es de following:

    Action()
    {

                    lrd_init(&InitInfo, DBTypeVersion);
                    lrd_open_connection(&Con1, LRD_DBTYPE_DBLIB, "cebd45740534", lr_decrypt("5512c60e655afa861585ffa6"), "OFTEST3B1", lr_decrypt("5512c60ee"), 0, 0, 0);
                    lrd_db_option(Con1, OT_DBLIB_SETLAPP, "F472E839", 0);
                    lrd_open_cursor(&Csr1, Con1, 0);
                    lrd_close_connection(&Con1, 0, 0);
                    lrd_close_cursor(&Csr1, 0);
                    lr_think_time(5);

                    lrd_open_connection(&Con2, LRD_DBTYPE_DBLIB, "jayalapi", lr_decrypt("5512c60e672d87f214828dd21374ee63c3d73742"), "OFTEST3B1", lr_decrypt(
            "5512c60ee"), 0, 0, 1);
                    lrd_db_option(Con2, OT_DBLIB_SETLAPP, "8DAEA1DA91CDBE86", 0);
                    lrd_db_option(Con2, OT_DBLIB_SETLHOST, 0, 0);
                    lrd_open_connection(&Con2, LRD_DBTYPE_DBLIB, "", lr_decrypt("5512c60ee"), "", lr_decrypt("5512c60ee"), 0, 0, 1);
                    lrd_open_cursor(&Csr2, Con2, 1);
                    return 0;
    } 
     

    Looking for somone to help me with this issue.

     
     
     

    0 0
  • 05/26/15--06:58: Runtime Error 27764
  • Hi guys,

    I have load test results contaminated with Error -27764.

    LR runs scenario containing web users.

     

    E. g.: Action.c(6): Error -27764: Request "https://domainname.com/pagepath/pagename.do" failed [MsgId: MERR-27764]

    I couldn't find any information on this error. Could you please help me to understand the root cause and how to fix it?

     

    Thanks!


    0 0

    When I hit 'login' on my site a java applet is invoked, which brings up a list of certificates (from which I must pick one), enter a corresponding keystore password, and proceed to submit my login details.

    I've noted that the LoginMacroRecorder uses a firefox installation called 'browser.exe' located on my machine in C:\Program Files\HP\HP WebInspect\browser directory.

    If i launch browser.exe manually, Java Platform SE 8 U45... is enabled (Always Activate).

    However when the browser.exe gets launched from LoginMacroRecorder, this add-on 'Java Platform SE 8 U45' is disabled.  I can open another tab, and enable the add-on, but this step is not truly reflected in the recorded macro.  I guess play back at this time only works as I have the add-on enabled within that session.

     

    Is there any workaround.  I see some posts that mention using proxy and manual step more.  Any ideas anyone?  Is there any way we can enable Java within the Login Macro Recorder?

     

    Many Thanks

    Claire


    0 0


    0 0

    In application code after loggoff browser will be closed as well. therefore, TruClient after loggoff in first iteration will stop.

    increasing pacing time and add logoff step in the Vugen’s End(), didnt help to address this issue.

     

    Is there any way, if application close browser, TruClient script doesnt stop working and start new iteration?


    0 0

    With IE, you can Shift/Right click to launch it as a different user.

     

    Is it possible to do record a script using Vugen 12 HTTP/HTML where IE can be launched and recorded as a different user? I'm not seeing anything in the Recording settings.

     

    I thought maybe this might be possible by creating a .bat file and recording it as an application but not sure if this is the desirable approach or feasible.

     

    Win 7 64x

    IE 11

    Vugen 12.02


    0 0

    Good day,

     

    can I launch/close IE 11 via VUGEn in HTTP/HTML protocol via script?

    thanks

    jul


older | 1 | .... | 83 | 84 | (Page 85) | 86 | 87 | .... | 199 | newer