Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

LoadRunner Practitioners Forum topics

older | 1 | .... | 84 | 85 | (Page 86) | 87 | 88 | .... | 199 | newer

    0 0

    Good day,

     

    I have script in HTML/HTTP protocol  which is sucessfully compiled and run in VUGEN.

    I run this script in COntroller with 50 users. 3 of the users constantly fail with error. Other 47 users are running just fine.

     

     

    AddCriteria.c(10): Error: C interpreter run time error: AddCriteria.c (10):  Error -- memory violation : Exception ACCESS_VIOLATION received.

     

     

    Could you please share ideas how to troubleshoot and fix issue? What could be the problem?

    thank you,

    Jul


    0 0

    Hi there,

     

    our application is recorded in HHTP/HTML protocol. For each request 2 values are being recorded:

            "Name=RQC", "Value=4", ENDITEM, 
             "Name=GF", "Value=1", ENDITEM, 

     

    RQC looks like standing for request counter and increments for each request,

    GF is frame/screen counter and assigned to each frame once it launched. I.E frame #1 will stay #1 even if user launced screen/GF #2  and then returned to it  it will not become screen #3.

     

     

    I am wondering if somebody had experience to deal with this kind of counters and sucessfuly parametrised them. IF script is getting modified and new request added or removed RQC is shifting all over script.

    Same problem appears if we launch and close screens as it is challanging to program screen numbers.

     

    I would appreciate any ideas.

    thanks

    Jul

     

     

     

     

     


    0 0
  • 05/26/15--16:30: Load runner Citrix
  • Load runner 11.5 give an error occured message either during script update or when starting to replay a script.

    This error doesn't happen allways occurs intermittently.

     

    Please advice what cuasing the issue.

     

    OS Platform Windows-7

    Single ICA protocol

     


    0 0
  • 05/27/15--02:05: Vugen not recording
  • Hello!
    My name's Leonardo and I work for a company that's starting to use LoadRunner on these days.

    I'm finding troubles recording a script.
    I'll try to describe the details of the situation: I'm creating a script based on Web-HTTP/HTML protocol. 

    I've already added a rule under the "Port Mapping" panel.
    Click on "Record" -> select "Web" as "Application Type" ->  select Internet Explorer as "Application to record" -> put my URL -> click on "Start Recording"
    IE effectively pops up and navigates to the URL selected but from here on Vugen doesn't record actions taken INTO the browser.
    Instead it keeps recording actions taken outside of it (like closing IE, opening another program etc.).

    Even more strange is the fact that when I stop the recording, nothing appears into "Action".

     

    Any idea on how to solve this? 


    0 0

    I developed True client IE script when I execute multiple iterations seeing issues.

     If 1 iteration got errorin any step all iterations getting failed. Because that previous session is opened with out complete logout. How I can kill/close pervious session /iteration completely to move to next iteration

     


     I am using Performance center 11.52 patch1 with IE 10.

     

    Note: If ther is no issues/errors from login to logout..then all iterations getting passed.


    0 0

    I need to approach Loadrunner to client, and client need to buy that Loadrunner licence, can you please suggest me which default bundle we need to suggest to buy? Is there any package available like where we can get all the initial bundles to go ahead with performance testing.

     

    Please give me the idea that how do we need to pay seperately if we want to go for ALM? LR11.5 version will be providing Perforformance Center or Controller in its default package?


     P.S. This post has been split off from other thread, edited its subject, and moved to LoadRunner Support Forum. - Hp Forum Moderator


    0 0

    Hi

     

    I am using LoadRunner 11.5 and running windows application scripts using java vuser. 

    I am facing an issue with java vusers are stuck and then timeout in replay.

     

    Problem Source: I started a scenario in controller and stopped it by mistake when all vusers were in Init. Since then no script with this protocol is workin

     

    Regars

     

     

    P.S. This thread has been moved from LoadRunner / Performance Center / StormRunner Load to LoadRunner Support Forum. - Hp Forum Moderator


    0 0

    Hi,

     

    I am trying to upload a file on shared repository to server using WCF web service, while recording the file data is getting captured in the script lr_custom_body_h file so even whe n i am trying to parametrize the file name the same file is getting uploaded everytime.

     

    I want to upload different file everytime.


            


    0 0

    Hi,

     

    I have an issue recording with LR 11. Hopefully I will be able to explain it correctly, so you can help me :D.

     

    - First I recorded my script against an environment with MSQL 2005 as DB and MS Server 2002 as O.S. When I recorded here everything was OK. Parameterization and Correlation were easy to identified and to work with.

     

    web_submit_data("Report.aspx_2",
    "Action=http://prdc-ppr-rpt212/Reports$REPSINST/Pages/Report.aspx?ItemPath=%2fWarrant+Reporting%2fOperational+Reports%2fWarrant+Payments+Report+(RPT_WRT020)",
    "Method=POST",
    "RecContentType=text/plain",
    "Referer=http://prdc-ppr-rpt212/Reports$REPSINST/Pages/Report.aspx?ItemPath=%2fWarrant+Reporting%2fOperational+Reports%2fWarrant+Payments+Report+(RPT_WRT020)",
    "Snapshot=t66.inf",
    "Mode=HTML",
    ITEMDATA,
    "Name=ctl04", "Value=ctl04|ctl32$ctl04$ctl03$txtValue", ENDITEM,
    "Name=__EVENTTARGET", "Value=ctl32$ctl04$ctl03$txtValue", ENDITEM,
    "Name=__EVENTARGUMENT", "Value=", ENDITEM,
    "Name=__LASTFOCUS", "Value=", ENDITEM,
    "Name=__VIEWSTATE", "Value={viewState}", ENDITEM,
    "Name=NavigationCorrector$ScrollPosition", "Value=", ENDITEM,
    "Name=NavigationCorrector$ViewState", "Value=", ENDITEM,
    "Name=NavigationCorrector$PageState", "Value=Loaded", ENDITEM,
    "Name=NavigationCorrector$NewViewState", "Value=", ENDITEM,
    "Name=ctl32$ctl03$ctl00", "Value=", ENDITEM,
    "Name=ctl32$ctl03$ctl01", "Value=", ENDITEM,
    "Name=ctl32$ctl10", "Value=", ENDITEM,
    "Name=ctl32$ctl11", "Value=quirks", ENDITEM,
    "Name=ctl32$AsyncWait$HiddenCancelField", "Value=False", ENDITEM,
    "Name=ctl32$ctl04$ctl03$txtValue", "Value=01/01/2014", ENDITEM,
    "Name=ctl32$ctl04$ctl05$txtValue", "Value=27/05/2015", ENDITEM,
    "Name=ctl32$ctl04$ctl07$txtValue", "Value=", ENDITEM,
    "Name=ctl32$ctl04$ctl09$txtValue", "Value=", ENDITEM,
    "Name=ctl32$ctl04$ctl11$ddValue", "Value=2", ENDITEM,
    "Name=ctl32$ctl04$ctl13$ddValue", "Value=0", ENDITEM,
    "Name=ctl32$ctl04$ctl15$ddValue", "Value=18", ENDITEM,
    "Name=ctl32$ToggleParam$store", "Value=", ENDITEM,
    "Name=ctl32$ToggleParam$collapse", "Value=false", ENDITEM,
    "Name=ctl32$ctl08$ClientClickedId", "Value=", ENDITEM,
    "Name=ctl32$ctl07$store", "Value=", ENDITEM,
    "Name=ctl32$ctl07$collapse", "Value=false", ENDITEM,
    "Name=ctl32$ctl09$VisibilityState$ctl00", "Value=None", ENDITEM,
    "Name=ctl32$ctl09$ScrollPosition", "Value=", ENDITEM,
    "Name=ctl32$ctl09$ReportControl$ctl02", "Value=", ENDITEM,
    "Name=ctl32$ctl09$ReportControl$ctl03", "Value=", ENDITEM,
    "Name=ctl32$ctl09$ReportControl$ctl04", "Value=100", ENDITEM,
    "Name=__ASYNCPOST", "Value=true", ENDITEM,
    LAST);


    - A migration to a new update server was executed a couple of days ago. Now, the environment I’m working with is MSQL 2012 as DB and MS Server 2008 as O.S. The same recording is different and it seems that the data gathered from LR is encoded and LR can’t decoded.

     

    web_custom_request("Report.aspx_2",
    "URL=http://prdc-ppr-rpt212/Reports$REPSINST/Pages/Report.aspx?ItemPath=%2fWarrant+Reporting%2fOperational+Reports%2fWarrant+Payments+Report+(RPT_WRT020)",
    "Method=POST",
    "Resource=0",
    "RecContentType=text/plain",
    "Referer=http://prdc-ppr-rpt212/Reports$REPSINST/Pages/Report.aspx?ItemPath=%2fWarrant+Reporting%2fOperational+Reports%2fWarrant+Payments+Report+(RPT_WRT020)",
    "Snapshot=t88.inf",
    "Mode=HTML",
    "EncType=application/x-www-form-urlencoded; charset=utf-8",
    "Body=ctl04=ctl04%7Cctl32%24ctl04%24ctl03%24txtValue&__EVENTTARGET=ctl32%24ctl04%24ctl03%24txtValue&__EVENTARGUMENT=&__LASTFOCUS=&__VIEWSTATE="wEPDwUENTM4MQ8WAh4RUGFnZVZpZXdTdGF0ZVRpbWUoKVlTeXN0ZW0uSW50NjQsIG1zY29ybGliLCBWZXJzaW9uPTIuMC4wLjAsIEN1bHR1cmU9bmV1dHJhbCwgUHVibGljS2V5VG9rZW49Yjc3YTVjNTYxOTM0ZTA4ORI2MzU2ODMxODg2OTUyNDA3ODYWAgIBD2QWAgIDD2QWAmYPZBYCAgEPZBYCZg9kFgZmDxYCHgdWaXNpYmxlaGQCAQ9kFgJmD2QWAmYPZBYCZg8WCB4GdmFsaWduBQN0b3AeBmhlaWdodAUCMzAeB2NvbHNwYW4FATQeBWNsYXNzBRRtc3JzLXZhbGlkYXRpb25lcnJvcmQCAg9kFgICAQ9kFgJmD2QWAmYPZBYCZg9kFgJmD2QWAmYPZBYCZg9kFgRmDxYCHwFoZAIBD2QWAmYPZBYCZg8WAh8DBQQxMDAlFgQCAQ9kFgQCAQ8WAh4FVmFsdWVkZAIDD2QW"&NavigationCorrector%24ScrollPosition=&NavigationCorrector%24ViewState=&NavigationCorrector%24PageState=Loaded&NavigationCorrector%24NewViewState=&ctl32%24ctl03%24ctl00=&ctl32%24ctl03%24ctl01=&ctl32%24ctl10=&ctl32%24ctl11=quirks&ctl32%24AsyncWait%24HiddenCancelField=False&ctl32%24ctl04%24ctl03%24txtValue=01%2F01%2F2014&ctl32%24ctl04%24ctl05%24txtValue=27%2F05%2F2015&ctl32%24ctl04%24ctl07%24txtValue=&"ctl32%24ctl04%24ctl09%24txtValue=&ctl32%24ctl04%24ctl11%24ddValue=2&ctl32%24ctl04%24ctl13%24ddValue=0&ctl32%24ctl04%24ctl15%24ddValue=18&ctl32%24ToggleParam%24store=&ctl32%24ToggleParam%24collapse=false&ctl32%24ctl08%24ClientClickedId=&ctl32%24ctl0724store=&ctl32%24ctl07%24collapse=false&ctl32%24ctl09%24VisibilityState%24ctl00=None&ctl32%24ctl09%24ScrollPosition=0%200&ctl32%24ctl09%24ReportControl%24ctl02=&ctl32%24ctl09%24ReportControl%24ctl03=&ctl32%24ctl09%24ReportControl%24ctl04=100&"
    "__ASYNCPOST=true&",
    LAST);


    - Besides, if you have noticed, LR treated the calls differently. In the first recording it was WEB_SUBMIT_DATA, while now is WEB_CUSTOM_REQUEST.

     

    My guess is that the new migration server has more security and therefore more encryption and LR can’t handle it and is not able to decrypt it in a proper way.

     

    Is there any option I can activate in LR in order to record the scripts as in the old version?

     

    Thanks in advance for your help.

     

    Regards,
    Jesus.

     


    0 0

    Hi All,

     

                We are facing an issue in recording of application containing crystal reports using load runner 11.5 tool. We have used SAP Web protocol . We are not able to capture the reports pages in a  recording snapshots .It is showing some garbage data instead of the report pages.

     

    If anyone has already worked on a similar application then please let us know which protocol would be feasible to use for crystal reports?

     

    Thanks  and Regards


    0 0

    Hi,

     

    I have LoadRunner 12.02 trial version and was trying to analyse Petrel 2014 application which is a 64-bit application but when I m going to Protocol Advisor and selecting Windows Application (gave path and working directory) the button "Start Analyzing" shows disabled.

     

    OS: Windows 7 Professional SP1 (64-bit)

     

    Thanks,

    Deepak K


    0 0

    VuGen is recording properly. However, as I click on recording options , whole VuGen get crash. Please suggest me how to overcome this issue? I have diasble the firewall and antivirus, still nothing improved.


    0 0

    I have a report with cascading parameters.  My requirement - After selecting a drop down value, I need to wait for the Ajax roundtrip to update the other parameters before running the report.

     

    Currently I click a value in the 'Program' drop down, and the 'Apply' button is clicked before other parameters are populated.  One easy check would be whether 'Start Date' changes from empty to 'Default'.  I created an 'If Verify' step to check the Arguement Value = Default for the Start Date object.  What's the best method for waiting for, or sensing that event.


    0 0
  • 05/31/15--09:21: ISSUE while using a Linux LG
  • Hi All,

     

    i am using LR 12.02

    while using a linux LG(RHEL 6)

    the iteration number is getting replaced by spaces,

    For example if I want to submit “0004” its getting replaced as “   4”

    any pointer for same. TIA

    PS: i am not observing the same issue while using a windows Local host (LC as LG).


    0 0

    I have a problem, 

    when I run the script no one button is active. Looks like a freeze of VuGen application.

    But in proccess's list in VuGen.exe process, I find a handle after terminate of which the application resumes.

     

    Could some one help me with solve this problem ?

    I've already tried to reinstall the application with preliminary clearing files and registry, but it did not help.

     

    p.s. Please do not offer apdate VuGen, cose our controllers have 11.0 version and only 11.51 VuGens scripts can work with it.


    0 0

    Hi everyone,

     

    Just a quick question, we have an NFR based around  a 5 second turn around on a WSDL call with load being generated. I intend to perform a benchmark of how many users can concurrently be initiating a WSDL call whilst having the transaction time below 5 seconds. But when I put this through VuGen I'll get about 0.1 seconds of wasted time, so I was wondering whether the Controller takes Wasted Time into consideration or is it just in the Analysis tool where it'll be taken out? Or would I need to set my scenario to take 5.1 seconds etc.?

     

    Thanks in advanced,


    0 0

    Hi all,
    How to do LR scripting for MDynamics CRM ? if so,
    > what is the protocol used to record the CRM using third party tool Insight Dev (.exe) Application?
    > Is there any materials available for LR scripting to do feasibility study?
    > Is there any other alternate tool available to do the Microsoft Dynamics CRM 2015 performance testing (except CRM Performance Toolkit)?

    P.S - I tried with LR - Web(HTTP/HTML) Windows mode, Winsocket Protocols but in vain, couldn't get the possible outcome (no events recorded/Vugen crashed).

    Your Thoughts/Views are much appreciated!!
    ~TIA


    0 0

    Hi everyone,

     

    after the installation and the configuration of HP LoadRunner 11.52, I run a short test. About 100 virtual users were running and the load average was to my surprise at about 40. All cpu cores were at 100%. The number of total transactions had then a free fall and a lot of download timeout (120 seconds) can be seen.

     

    Did you guy experience the same behavior and has some advices for me?

     

    Here the data to the load controller/generators (each physical server)

     

    Hardware

    CPU: Intel Xeon E5-2680, 2.7 GHz, 8 CPU cores

    RAM: 8 GB

    Hard disk: 500 GB

     

    Software

    Controller: HP LoadRunner 11.52, Windows Server 2008 R2 64 bit

    Generator: HP LoadRunner 11.52, RHEL 6.6 (Santiago), 64 bit

     

    On the load generator

    The prerequisite packages glibc.i686, libstdcüü.i686 and ncurses-libs.i686 were installed. Following configurations were made in /etc/sysctl.conf


    fs.file-max = 16384
    net.ipv4.ip_local_port_range=1024 65535
    net.ipv4.tcp_tw_recycle=1

     

    Output of the verify_generator is as followed

     

    Product: LoadRunner 11.52
    Version: 11.52.4392.0
    Build: 4392


    abc.xyz....com:

    verify_generator...OK
    verify_generator...OK
    verify_generator...OK
    verify_generator...OK
    Warning: The file .rhosts does not exist in the home directory of the user.
    Command ypmatch not found
    Command ypcat not found
    verify_generator...OK
    verify_generator...OK
    verify_generator...OK
    verify_generator...OK
    verify_generator...OK
    verify_generator...OK

     

    Thanks and regards

    Nam


    0 0

    Hi, 

    I installed loadrunner (12.02) on my windows 7. When I start vugen, it throws following error and closes Vugen. Is this bug with this release.  If any one has encountered same error and has fixed please let me know the steps to fix.

     

    "An unexpected error has occurred. System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object at HP.LR.Vugen.StartUp.SplashScreenForm.Dispose(Boolean disposing) at System.ComponentModel.Component.Finalize()"

     

    Screen shot of error message also attached.

     

    Regards,

    Shalav


    0 0

    I recorded a java web application, which is accessing a cristal report from cristal database server. The scripts works fine for 30 minutes from recording time. However it fails after 30 minutes when it tries to open a report from cristal server. When I replay it still able to login to application server,  go to home page, navigate fine, passing parameter selection but fail when it try to open the report from cristal database server. It shows error message "Not a valid Tocken (FWB 00003)". I have already correlated manually all the dynamic values in the scripts. Still does not work.

    I have nothing to correlate in the scripts, I can see some JSESSIONID in the replay logs but how can I correlate it if it is not captured in the scripts code???

     

    Thanks,

     

    VuGen Replay Error after 30 minutes.jpg

     

     


older | 1 | .... | 84 | 85 | (Page 86) | 87 | 88 | .... | 199 | newer